Rhiannon: Curse of the Four Branches

Overtro og mystikk i Wales

Eventyrspillet Rhiannon har fått ikke én, men to spillbare demoer.

Rhiannon: Curse of the Four Branches er et tradisjonelt pek-og-klikk-eventyr hvor handlingen sees fra førstepersons perspektiv. Spillet foregår på landsbygda i Wales og handler om eldgamle åndevesener og en tenåringsjente som hjemsøkes av dem.

Selv låvene er skumle i Wales.

Jenta heter Rhiannon og har nylig flyttet inn på den gamle gården Ty Pryderi sammen med foreldrene. Det tar ikke lang tid før de lokale åndene begynner å plage henne med merkelige lyder og skremmende syn.

Foreldrene hennes blir bekymret og bestemmer seg for å ta henne med bort fra gården. De gir deg oppgaven med å utforske huset mens de er borte og finne ut hva som egentlig foregår. Du må avdekke sannheten om Ty Pryderi og dets overnaturlige beboere. Hvis du ikke kan stoppe dem må stakkars Rhiannon bøte med livet.

Nå har utviklerne lansert to forskjellige demoer av spillet. Den første finner sted i spillets første del, og er kanskje den beste å teste om du er redd for å få vite detaljer om historien før du setter i gang.

Demo nummer to foregår i femte kapittel, hvor du må utforske kontoret til en person ved navn Boswell.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om Rhiannon kan du finne på spillets nettsted. Den europeiske lanseringen vil finne sted før året er omme.

Siste fra forsiden