Richard Burns Rally

Endelig kan PC-eiere få prøve demoen av det som ser ut til å bli den nye kongen på rallyspillarenaen; Richard Burns Rally.

Richard Burns Rally betegnes som den første ekte rallysimulatoren, og stiller i en klasse for seg selv hva realisme og innlevelse angår. Derfor er det ikke overraskende at det raskt har blitt rallytilhengernes favoritt på markedet, selv om den høye vanskelighetsgraden fører til at mer tilfeldige spillere gjerne velger mer arkadeaktige spill som Colin McRae Rally.

Hvis du er i tvil om realismen i Richard Burns Rally er noe for deg, kan du laste ned den nylanserte demoen. Den inneholder rallyskolen og én fartsetappe - britiske Harwood Forest. Husk at dette ikke er et spill du kan forvente å cruise gjennom på første forsøk - du vil sannsynligvis bli både ydmyket og irritert de første gangene du spiller det. Men øvelse gjør mester, og når du først får følelsen av å mestre Richard Burns Rally vil du skjønne hvorfor det har sladdet seg inn i hjertene til så mange rallyentusiaster verden over.

For mer informasjon kan du lese omtalen av PS2-versjonen. PC-versjonen er omtrent identisk, men har blant annet penere grafikk, kortere lastetider og mulighet for modifiseringer. Hvis du har en PC som er god nok til å kjøre spillet tilfredsstillende er PC-versjonen et bedre valg enn PS2-versjonen. Demoen er på 214 MB, og du finner den ved å følge lenkene under.

Siste fra forsiden