Riddle Esports

Riddle profesjonaliseres - lønner spillere

Daglig leder Mohammed Barzinje begynner å jobbe fulltid med klubben.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Det annonserer klubben i en pressemelding tirsdag formiddag. Klubben inngår et samarbeid med salgs- og markedsføringsbyrået Net2Gain AS, og mediebyrået Medias AS. Målsettingen er å ta posisjon som den ledende e-sportklubben i Skandinavia, mens på lengre sikt ønsker klubben å ta samme steg i Europa.

Daglig leder i klubben, Mohammed Barzinje, sier følgende i pressemeldingen.

– Vi har over lenger tid jobbet aktivt med å finne en samarbeidspartner med rett kompetanse, og vi ser i den sammenheng på samarbeidet med Net2Gain og Medias AS som meget positivt for klubben, og et naturlig sted videre. Med disse på laget har vi muligheten til å nå nye høyder, og satse videre mot målet om å bli en av de ledende e-sportklubbene i Europa.

LES OGSÅ: Investor kjøper den regjerende seriemesteren - spillerne får lønn

Lønner spillere

Mohammed Barzinje kommer til å jobbe med klubben på fulltid.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

I et intervju med Gamer.no forteller Barzinje om en kort prosess som førte til enighet.

– Prosessen var kort da vi fort fant ut at vi ville gå inn i et samarbeid. Vi ønsker sammen å utvikle klubben til å bli en av de største i Europa. Vi har nå muligheten til å lønne spillere samt satse ekstra hardt på lagene og spillerne. Vi skal nå også bygge Riddle Studios i samarbeid med Medias AS der vi skal lage innhold av høy kvalitet.

Det er ikke alle lagene som får lønn med en gang, men målet er selvfølgelig å gi flere lønn. I første omgang satses det på PUBG-laget. Klubben får også ressurser i administrasjonen.

– I første omgang så vil det være PUBG spillerne som får lønninger da de nettopp kvalifiserte seg til PUBG Contenders League. Jeg får nå muligheten til å fokusere fult på Riddle. Dette blir nå en fulltidsjobb for meg, også bare ser vi nærmere på andre aktuelle stillinger etterhvert.

Riddle har alltid vært med i toppen i League of Legends i Norge, men har manglet topplag i andre spill, for eksempel Counter-Strike. Barzinje lover nå at det blir satset hardere i flere spill.

– Vi skal utvide tungt inn i flere spill etterhvert nå når denne avtalen er på plass, avslutter Barzinje.

Siste fra forsiden