Ring Fit Adventure - Nintendo Switch

Ring Fit Adventure er Switchens svar på Wii Fit

Nintendo kombinerer trening og rollespill i én pakke.

I forrige uke viste Nintendo et lite glimt av en helt ny opplevelse for Nintendo Switch. Nå har vi fått den offisielle avdukingen, og ikke helt uventet skal det dreie seg om trening.

Beveg på kroppen for å utforske en åpen verden i Ring Fit Adventure.
Nintendo

Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure heter opplegget, som basert på traileren over tar Wii Fit og legger på en dæsj med Zelda. Her snakker vi fysisk aktivitet og svetting i stua, kombinert med utforsking og kamper i en åpen verden på skjermen.

Ved å feste Joy-Cons til stroppen på låret og til pilatesringen – som altså heter Ring-Con – vil Switchen registrere samtlige av spillerens bevegelser. Dette mates så inn i spillet Ring Fit Adventure, som byr på alt fra rollespill til mer tradisjonelle treningsøkter.

Spillet byr på en rekke forskjellige øvelser.
Nintendo

I eventyrmodusen utforsker man spillets verden, samler mynter og bekjemper onde skapninger. Det hele styres gjennom fysisk aktivitet hos spilleren, med for eksempel jogging for å bevege på figuren eller ulike styrkeøvelser for å sende avgårde angrep mot fiender.

Den som har dårligere tid, eller som ønsker seg mer fokusert trening eller lek, kan hoppe over i Quick Play-modusen. Her finner man en rekke øvelser og minispill å bryne seg på, lover Nintendo.

Ring Fit Adventure lanseres 18. oktober, og kommer kun til Nintendo Switch.

Nå kan du spille Super Nintendo-spill på Switch.
Nintendo utvider abonnementstjenesten sin »

Siste fra forsiden