Ruination, Riot Games, Anthony Reynolds 

Riot Games med nytt kunstprosjekt

General Kalista bekler ny rolle.

General Kalista kommer nå i bokform.
Riot Games

I kjølvannet av braksuksessen til Arcane på Netflix har Riot Games store planer om å gi ut bok. Boken skal gis ut i løpet av septemer i år og er skrevet av Anthony Reynolds, som er hovedforfatteren i Riot Games.

Kalista og Kong Viego

Det lille vi har fått av informasjon er at den skal handle om Kalista, som er general i militæret. I hovedsak er hun på jakt etter et legendarisk rike med gammel magi, for å finne en motgift til Dronning Isolde som har blitt forgiftet.

Tittelen på boken har fått navnet Ruination og vil også bli gitt ut som lydbok.

Les også: Fra NaVi til krigen i Ukraina

Aldri hørt om Kalista før? Frykt ikke! For åtte år siden ble karakteren utgitt i League of Legends, og her er introduksjonsfilmen som ble publisert ved lansering. Kanskje vil dette hjelpe deg i å forstå henne, kanskje ikke.

En liten introduksjon til Kalista. Publisert av Riot Games.
En liten introduksjon til Kalista. Publisert av Riot Games.

Fortsetter suksessen etter Arcane

Tv-serien Arcane ble svært godt mottatt av både spill og videoentusiaster. I skrivende stund har serien en karakter på 9.1/10 av IMDB (International Movie Data Base journ.anm) sine brukere. Sesong to er forventet å komme i midten av 2023, så i mellomtiden ønsker Riot Games å utvide potensielle målgrupper med bokutgivelsen av Ruination.

Ikke ukjent territorium for Riot

Dette er dog ikke første gang Riot Games velger å publisere bøker om de velkjente karakterene, men det har tidligere vært mer fokus på bakgrunnshistorier eller tegneserier. Nå velger de derimot å fortsette Anthony Reynolds sin suksess med den tidligere publiserte lydboken Garen: First Shield.

Les også: Elden Ring har solgt 12 millioner eksemplarer

Om du ønsker å fordype deg i de ulike karakterene, få bakgrunnshistorier, kortere fortellinger og diverse andre godsaker så er det mulig å sjekke dette ut her via Riot Games sin nettside. Det anbefales å sjekke ut denne lille historien som også Kalista er med i. Historien heter "The Echoes Left Behind" og er selfølgelig skrevet av Anthony Reynolds, som da publiserer Ruination i september.

Fortellinger om Runeterra: Skyggeøyer - ingen unnslipper. En kort video som gjenskaper og forteller litt om riket som nå skapes bok om. Publisert av Riot Games.
Fortellinger om Runeterra: Skyggeøyer - ingen unnslipper. En kort video som gjenskaper og forteller litt om riket som nå skapes bok om. Publisert av Riot Games.

Siste fra forsiden