Rise & Fall: Civilizations at War

Sanntidsstrategispillet Rise & Fall: Civilizations at War er endelig på vei til å bli ferdigutviklet. Her er en demo.

Rise & Fall: Civilizations at War tilbyr massive slag med klassiske sivilisasjoner som Roma, Persia, og Egypt, samt mindre kjente sivilisasjoner som Babylon, Gallia, Assyria og Kartago. Spillet har åtti unike enheter, inkludert vanlige soldater, bueskyttere, kavaleri, beleiringsvåpen og skip.

Spillet har et mye større fokus på kamp til sjøs enn vi finner i vanlige spill i sjangeren. Skipene kan lastes med ulike tropper eller våpen, og på den måten får du mulighet til å "skreddersy" dem slik at de alltid passer strategien din. Skip vil kunne kjempe både mot hverandre og ta del i store invasjoner av fiendens landområder.

Civilizations at War ser også ut til å låne litt fra titler som Joan of Arc og Kingdom under Fire, ved at du selv får mulighet til å ta del i slagene som en av åtte legendariske helter (for eksempel Akilles, Julius Caesar og Alexander den Store). Når du har direkte kontroll over en slik helt vil kameraet flytte seg fra det vanlige strategiske fugleperspektivet til tredjepersons synsvinkel.

Demoen, som er på 410 MB i komprimert form, inneholder en introduksjonsvideo og et enspilleroppdrag hvor du får rollen som Cleopatra, og må bruke din egyptiske hær for å kjempe mot romerne. I tillegg kommer demoen med et "skirmish"-kart.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden