Rise & Fall ikke kansellert

På tross av at Stainless Steel Studios har måttet stenge, har Midway bekreftet at Rise & Fall: Civilizations at War kommer ut neste år.

I forrige uke ble det klart at Stainless Steel Studios måtte legge ned virksomheten, bare uker fra at det nyeste spillet deres, Rise & Fall: Civilizations at War, skulle ha blitt ferdigutviklet. Rise & Fall: Civilizations at War er et sanntidsstrategispill med heftig 3D-grafikk og mange spennende funksjoner.

Vi har fortsatt ikke fått noen offisiell informasjon om hvorfor dette studioet har stengt dørene for godt, men i følge en tysk nettside skal Stainless-sjef Rick Goodman ha sagt at de gikk tom for penger etter at Midway sluttet å betale dem da det ble klart at spillet ble utsatt til neste år.

For oss gamere har Midway imidlertid kommet med noen gode nyheter. I tillegg til å bekrefte at Stainless Steel Studios ikke lenger jobber med spillet (på grunn av "omstendigheter utenfor Midway sin kontroll"), har de nemlig fortalt at det ikke blir kansellert. Midway forteller at de jobber for å sikre at Rise & Fall: Civilizations at War blir et revolusjonerende sanntidsstrategispill, og at det fortsatt ligger an til å bli lansert til neste år.

Videre fortalte de at de kommer med mer informasjon om spillet (og en eksakt utgivelsesdato) på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden