Rise of Legends er ferdig

Big Huge Games og Microsoft har kunngjort at Rise of Nations: Rise of Legends er ferdigutviklet.

Rise of Nations: Rise of Legends (ja, det heter faktisk det - tro det den som kan) er nå ferdigutviklet, og vil havne i de europeiske butikkhyllene 26. mai. Rise of Legends foregår i en fantasiverden hvor teknologi og magi kolliderer i et spennende og unikt sammensurium. Gameplayet vil imidlertid minne om det vi kjenner fra før - her får du, som i Rise of Nations, lede en sivilisasjon fra dens spede begynnelse til verdensherredømme.

En ting som gjør at Rise of Legends skiller seg fra mengden er fokuset på byer. Her det ikke bare snakk om å bygge opp en hær, men et helt lite imperium. Byene er sentre for handel og produksjon. I tillegg bestemmer de hvor landegrensene dine skal gå, noe som er essensielt, da du kun kan bygge innenfor dine egne landområder, samtidig som enhetene dine tjener på å være innenfor grensene dine.

Spillet har fire ulike sivilisasjoner, og to av disse fokuserer på vitenskapelige metoder, mens de to andre fokuserer på magi. I kampanjedelen av Rise of Legends må du lede en ung oppfinner i hans forsøk på å lære om verdens fortid for å kunne forene folket i kamp mot en enorm trussel. Naturligvis kommer spillet også med en omfattende flerspillerdel, slik som Rise of Nations.

Siste fra forsiden