Rising Kingdoms

Farlige monstre, mektige trollmenn og ondsinnede demoner er noe av det du treffer på i sanntidsstrategispillet Rising Kingdoms. Her er demoen.

Rising Kingdoms er et sanntidsstrategispill fra utviklerne av Celtic Kings: Rage of War og Nemesis of the Roman Empire. Spillet foregår i fantasiverdenen Equiada, som er bostedet til magiske vesener, store ledere og mektige trollmenn. Spillet lover å tilby en unik kombinasjon av strategi og eventyr.

I strategimodus får spilleren velge mellom tre raser; de svikefulle menneskene, de grusomme "foresters" og de nådeløse "darklings". I tillegg kan han overvinne fem uavhengige raser - "shades", "nomads", drager, troll og alver. Hver rase har sine egne unike enheter, noe som gjør det til en god idé å få kontroll over flere enn én rase.

I eventyrmodus kontrollerer spilleren en gruppe helter og en tropp med soldater i en historie som foregår over flere generasjoner. Denne omhandler mektige, magiske gjenstander, kongeriker som vokser seg store og mektige, for så å falle i grus igjen og fødselen til nye mystiske vesener og raser.

Nå kan du teste den nylanserte demoen av spillet, som kommer med en øvingsdel, ett oppdrag fra kampanjen hvor du spiller som "foresters", samt to flerspillerkart som du kan spille over nettet, LAN eller mot datastyrte motstandere. I tillegg får du teste spillets kartredigeringsverktøy. Demoen er på 166 MB, og du finner den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden