Roboblitz lansert på nettet

Roboblitz er det første PC-spillet som bruker Unreal Engine 3. Nå er det lansert, og du kan teste det.

Naked Sky Entertainment beskriver Roboblitz som et humoristisk actionspill fullstappet av sinnrike innretninger og våpen. Gameplayet er sentrert rundt fantasifull bruk av spillets kraftige fysikkmotor og i tillegg bygger det på avanserte teorier for simulasjon og kontroll av roboter. Handlingen foregår over syv distinkte miljøer og 19 individuelle brett, hvert med en haug av gåter som må løses for å komme videre.

En av grunnene til at Roboblitz har fått stor oppmerksomhet av mange, er at det er det første PC-spillet som benytter seg av Epic sin Unreal 3-grafikkmotor. Denne motoren brukes i en haug av kommende spill (inkludert Xbox 360-spillet Gears of War), og Roboblitz gir oss en mulighet til å se den i aksjon.

Roboblitz kan kjøpes direkte fra utviklerne eller over Steam, og prisen er den samme (ca. 15 dollar, altså rundt hundrelappen). Det jobbes også med en versjon til Xbox Live Arcade, men det er lenge siden vi har hørt noe nytt om denne.

Om du vil teste spillet, kan du laste ned en prøveversjon som lar deg prøve deg på tre av spillets brett. Denne inneholder imidlertid også resten av innholdet fra fullversjonen, så om du liker det du får servert, kan du raskt låse demoen opp og fortsette å spille. Prøveversjonen er på omtrent 180 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden