Robots

Robots er basert på animasjonsfilmen ved samme navn, og nå kan du teste demoen av spillets PC-versjon.

Rodney Copperbottom er en oppfinnerrobot som drømmer om to ting; å gjøre verden til et bedre sted og å møte den berømte oppfinnerroboten Bigweld. Nå har den onde tyrannen Ratchet (som sannsynligvis ikke er i slekt med helten i Ratchet & Clank) fæle planer om verdensherredømme, og Rodney Copperbottom er roboten som må stoppe ham. Du får selvfølgelig rollen som Rodney.

Gameplayet i Robots består av en blanding av utforsking, oppgaveløsing og kamp. Spillet lover spektakulære grafikkeffekter og store områder hvor du står fritt til å gå hvor du vil. Etter hvert som du spiller kan du oppgradere Rodney med bonusevner, nye deler og smarte mekaniske duppeditter som kan komme til nytte på eventyrene hans.

I tillegg til en rekke karakterer fra filmen fortelles det at du vil få møte over 40 originale karakterer laget spesielt for spillet. Spillet vil integrere innhold fra filmen, som karakterer, grafikk og animasjoner, noe som forhåpentligvis vil sikre en følelse at du faktisk spiller i filmens mekaniske univers.

Demoen, som er på 203 MB, inneholder tre spillbare seksjoner fra spillet. Du finner den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden