Sluttspillet i Telenorligaen - Rocket League

Rocket League-finalen blir en ønskereprise fra i vår

Nordavind møter The Razzle Dazzlers på søndag.

Eivind von Døhlen/Gamer.no

LILLEHAMMER (Gamer.no): Nordavind og The Razzle Dazzlers er klare for Rocket League-finale i Telenorligaen høsten 2018. Lagene gikk seirende ut av hver sin semifinale, og setter dermed opp en reprise av vårsesongens finale.

I mai endte det med overlegen Nordavind-seier, og hvorvidt det gjentar seg får vi se fra scenen i Maihaugsalen i morgen, 26. november. Du kan følge kampen på VGTV fra klokken 14:30.

LES OGSÅ: Kan Nordavind ta sin tredje strake Telenorliga-triumf?

Oppskriftsmessig Nordavind-seier

«Jwols» og Nordavind tok seg greit til finale på lørdag.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

DISSE SPILTE FOR NORDAVIND

Vis mer

Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien
Øystein «etreX» Antonsen Larsen

DISSE SPILTE FOR BJØNNSK

Jørgen «Inferno» Klaastad
Håkon «Hopmark97» Hopmark
Håkon «Didris» Paulsrud

Lørdagens første semifinale fulgte oppskriften til punkt og prikke, da Nordavind som forventet ble for sterke for Team Bjønnsk. «Jwols», «Reganam» og innbytter «etreX» kombinerte flott for å sikre seieren, men selv om det til slutt ble enveiskjøring var det .

For det var Bjønnsk som åpnet best, og tok ledelsen i første kamp med en perle av en scoring. Gleden ble riktignok kortvarig, og etter hvert som presset mot Bjønnsk-målet økte var det lett å se at «Inferno», «Hopmark» og «Didris» ikke har spilt så mye sammen før.

Uten lagets vante tredjemann – «Waffel» – ble det svikt i kommunikasjonen igjen og igjen, og er det ett lag som vet å straffe feil er det Nordavind. Telenorligaens regjerende mester banket inn seks mål på rappen og vant de to første kampene uten at Bjønnsk var i stand til å svare.

Sistnevnte klarte riktignok å kjempe seg tilbake i semifinalen, med seier i tredje kamp, før Nordavind fortsatte sitt vante korstog. «Inferno» og kompani glimtet til med storartet samspill, men gang på gang måtte de se skuddene sine seile i stolpen og ut.

I andre enden av banen ble buret stadig mer åpent, og Nordavind-spillerne serverte lekre scoringer i tur og orden. Tross iherdige forsøk hadde ikke Bjønnsk noe å stille opp med, og etter to nye seire bestilte Nordavind sin finalebillett med stillingen 4-1.

Fyrverkeriene uteble

Ekspertene forventet jevn en jevn kamp, men «Phocas» og Razzle hadde andre planer.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

Mens den første semifinalen endte som forventet ble det stikk motsatt i lørdagens andre Rocket League-møte. På forhånd hadde ekspertene lovet fyrverkeri og knallhard kamp mellom The Razzle Dazzlers og Bamble DreamTeam, men slik ble det bare ikke.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

DISSE SPILTE FOR RAZZLE

Vis mer

Aleksander «Phocas» Jensen
Henrik «Versace» Hansen
Mads «Maadzz» Gjelsten

DISSE SPILTE FOR BAMBLE

Marius «Kileak» Johansen
Kenneth «Seeks» Dujardin
Simen «Miize» Antonsen

De antatt jevngode lagene begynte forsiktig, og brukte nesten hele den første kampen på å finne ut av hverandre. Til slutt var det Razzle som fant nettmaskene, først 1-0 og så 2-0 like etterpå. Bamble reduserte i sluttminuttene, men comebacket ble det aldri noe av.

Den andre kampen fortsatte omtrent som den første, men litt kluss i både angrep og forsvar fra begge lag. Etter at «Phocas», «Maadzz» og «Versace» tok ledelsen økte Bamble nivået noen hakk, men uansett hva de prøvde ville ikke ballen gå i nota og to raske kontringer mot åpent mål sørget til slutt for Razzle-seier.

Bamble hadde riktignok ikke tenkt til å gi opp, men med tap 1-2 i semifinalens tredje kamp gikk luften nærmest ut av ballongen. «Kileak» og kompani kjempet til siste slutt, men klarte ikke å stå imot Razzle, som vant overlegent 4-0.

Tapet av «Sacred» – som ikke kunne stille i Lillehammer – ble aldri noe problem, og dette var helt klart et Razzle som ønsket å vise at man slettes ikke bør undervurdere dem. Hvorvidt laget er i stand til å spille like godt sammen mot Nordavind i finalen gjenstår å se.

Siste fra forsiden