Nordavind mister Rocket League-stjerner

Rocket League-stjernene «Jwols» og «Reganam» forlater Nordavind

Storklubben må klare seg uten Telenorliga-mestrene i høst.

«Jwols» (til høyre) og «Reganam» (i midten) forsvinner, mens «etreX» blir værende i Nordavind.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Nordavind DNB kunngjorde denne uken at Jørgen «Jwols» Olsen og Tormod «Reganam» Lien har forlatt klubben. I en melding på Twitter rettet Nordavind en takk til de to stjernespillerne i Rocket League, som vant Telenorligaen i vår.

Saken fortsetter under Twitter-meldingen.

Begge spillerne har nytt stor suksess i Nordavind, og har bidratt til at klubben må anses som Norges desidert beste i Rocket League. På sine to sesonger løftet «Jwols» Telenorliga-trofeet to ganger, mens «Reganam» fikk med seg ett trofé på én sesong.

Sistemann på vinnerlaget fra Maihaugsalen i vår – Øystein «etreX» Antonsen Larsen – blir værende i klubben, men hvilken rolle han tar på seg er enda ikke bekreftet. Nordavind vil etter planen avduke sin nye lagoppstilling en gang denne uken.

Fortsetter i Telenorligaen

«Jwols» har gjort det stort med Nordavind, men blir å se i en annen drakt denne høsten.
Gfinity/Joe Brady

Til Gamer.no forteller «Jwols» at det bare nylig ble bestemt at han skulle ta sin avskjed fra klubben. Opprinnelig var planen at han skulle bli med videre, men grunnet det han kun omtaler som «enkelte ting» fikk ikke partene utarbeidet en ny kontrakt. Akkurat hva som gikk galt ønsket han ikke å uttale seg om.

«Reganam» har på sin side visst litt lengre at hans tid som Nordavind-spiller ville ta slutt nå, i forbindelse med at kontrakten hans løp ut. Ifølge 23-åringen var klubben ute etter spillere som kunne sette av mer tid til Rocket League, som ble vanskelig å kombinere med to jobber og skole.

Til tross for Nordavind-exiten forteller begge spillerne at de blir å se i Telenorligaen til høsten. «Jwols» har landet på et nytt lag, men også her holder han foreløpig kortene tett til brystet. Hvem han skal spille med får vi ikke vite enda, så da er det bare å smøre seg med tålmodighet.

«Reganam» fortsetter også i Telenorligaen.
Gfinity/Joe Brady

Utenom Telenorligaen kan «Jwols» derimot røpe at han har sikret seg innbytterplass hos tidligere verdensmester Flipside Tactics. Nordmannen holder fjerderollen for den kommende sesongen i Rocket League Championship Series – verdens største Rocket League-turnering. Han forventer imidlertid ikke mye spilletid, og stepper kun inn dersom noen blir syke eller fraværende av andre grunner.

«Reganam» har funnet sammen med Aleksander «Phocas» Jensen og Mads «Maadzz» Gjelsten, som tok andreplassen i Telenorligaen for Razzle Dazzlers i vår. Målet til trioen er å sparke godt fra seg i høstsesongen, som går av stabelen siste uken i august.

Både «Jwols» og «Reganam» står med to Telenorliga-trofeer hver, men kun én av dem kan stikke av med sitt tredje i høst.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

Siste fra forsiden