Red Dead Redemption 2

Rockstar beklager trøblete PC-lansering av Red Dead Redemption 2

Slipper stor oppdatering som skal fikse et av de største problemene.

Rockstar Games

Kunngjøringen av Red Dead Redemption 2 til PC-plattformen var nok en nyhet som begeistret mange, men selve lanseringen kom med skår i gleden i form av tekniske problemer. Nå har Rockstar kommet med en ny oppdatering om saken.

I et innlegg på hjemmesidene sine kommer studioet med en beklagelse overfor PC-folket med løfte om at de jobber hardt med å fikse problemene på plattformen.

Til tross for at flere rettinger allerede er på plass, sier Rockstar at en del PC-spillere fortsetter å oppleve problemer med Red Dead Redemption 2, og at en ny oppdatering nå er kommet.

Skal fikse hakkingen

Denne seneste oppdateringen retter seg spesifikt mot problemet med hakking i spillet, som Rockstar nå samarbeider med Nvidia om å få løst en gang for alle.

DigitalDreams

Studioet mener problemet er relatert til spesifikke kombinasjoner av skjermkortdrivere og skjermkort fra Nvidia, og visse prosessorer.

I tillegg til hakking skal en «haug» andre problemer også fikses med den seneste oppdateringen, ifølge studioet.

Problemene med PC-versjonen av Red Dead Redemption 2 ble først rapportert i begynnelsen av måneden, blant annet i en stor samletråd på Reddit, hvor folk meldte om ustabil bildefrekvens, dårlig lyd, trøbbel med brukergrensesnittetde og ikke minst hyppige tilfeller av spillkrasj.

Utvikleren slapp like etter en oppdatering til Rockstar Games Launcher, som fikset mange av problemene med krasjing og en del andre ting som spillere klagde på.

Red Dead Redemption 2 byr på noen nyheter på PC : Men først og fremst er det fryktelig pent »

Siste fra forsiden