Rockstar kunngjør Beaterator

Med Beaterator for PSP kan du lage din egen musikk, eller la deg underholde av en rekke musikalske spill og utfordringer.

Rockstar Games har fortalt at de jobber med en PSP-versjon av Beaterator, et program som lar brukerne enkelt lage egen musikk. Spillet utvikles av Rockstar Leeds, i samarbeid med den amerikanske superprodusenten Timbaland (som har jobbet med populære artister som Nelly Furtado).

PSP-versjonen av Beaterator bygger på nettversjonen, og beskrives som en kraftig musikkmixer med robuste funksjoner, samtidig som den kommer med en haug av musikk- og rytmebaserte spill og utfordringer.

Timbaland forteller at han alltid har vært en stor tilhenger av Rockstar og spillene deres, og at han er svært fornøyd med å kunne jobbe sammen med dem og lage musikk for Beaterator (en interessant snuoperasjon etter tidligere kommentarer om "videospill-idioter" i forbindelse med hans mye omtalte plagiat av en finsk/norsk låt).

Rockstar Games planlegger å lansere Beaterator for PSP til sommeren. Mens du venter kan du sjekke den opprinnelige flash-versjonen på Rockstars nettsted.

Siste fra forsiden