Rocksteady utvikler Roll Call

Den nyetablerte spillutvikleren Rocksteady tar over det spennende skytespillet Roll Call fra konkursrammede Argonaut.

Roll Call er et førstepersons skytespill der du må samarbeide med brannmenn, leger, politimenn og redningsarbeidere i en amerikansk by hvor kriminalitet og anarki er det som preger hverdagen. Spillet lar deg kommandere de sivile medarbeiderne dine ved hjelp av et enkelt kontrollsystem, og om du ønsker det kan du bruke mikrofon og gi dem muntlige ordre.

Vi tok en titt på dette lovende spillet i fjor høst, da det enda var under utvikling hos Argonaut. Kort etter Argonaut konkurs, og det var lenge uklart hva som kom til å skje med spillet. Nå er det altså kunngjort at det vil bli ferdigutviklet av en nyopprettet London-basert spillutvikler ved navn Rocksteady.

Det er SCi som skal gi ut spillet, og de har også investert tungt i Rocksteady. I følge avtalen mellom de to selskapene vil SCi få førsteretten til å utgi alle spill fra Rocksteady, samtidig som utvikleren vil få forhåndsbetaling for alle spillene de vil utvikle for SCi. Roll Call kommer til PS2 og Xbox til neste år. For mer informasjon, kan du besøke produktsiden vår.

Siste fra forsiden