Rocky får eget PSP-spill

Ubisoft har fortalt at de jobber med et spill basert på den kommende boksefilmen Rocky Balboa.

Husker du Rocky-filmene fra sytti- og åttitallet? Tidlig neste år kommer en etterfølger til europeiske kinosaler. Her får vi se hvordan det går med den aldrende bokseren Rocky Balboa. Han er ensom, og har det ikke spesielt hyggelig. Adrian er død, og hans voksne sønn er for opptatt til å være sammen med ham.

Når han nå får en sjanse til å kjempe mot den nåværende mesteren, Mason "The Line" Dixon, griper han den i håp om å kunne bevise for seg selv og andre at han fortsatt har det som trengs.

Ubisoft har nå kunngjort at de jobber med et PSP-spill basert på filmen, og at det vil lanseres allerede til januar. Informasjon om selve spillet har de imidlertid ikke kommet med, men i og med at de tidligere har gitt ut spill basert på Rocky-filmene, kan vi kanskje anta at det følger i samme spor som disse.

– Ubisofts tidligere Rocky-spill har vært svært populære, og vi synes det er virkelig spennende å jobbe sammen med filmselskapet MGM om Rocky Balboa, forteller markedsføringsdirektør John Parkes hos Ubisoft.

Siste fra forsiden