RollerCoaster Tycoon 3 er ferdigutviklet

Frontier Developments er nå ferdig med utviklingen av RollerCoaster Tycoon 3, og spillet er sendt til produksjon.

Det er ikke få som var skeptiske da de hørte at RollerCoaster Tycoon 3 skulle utvikles av Frontier Developments og ikke av seriens far, Chris Sawyer. Etter en rimelig vellykket demo (som du finner ved å følge lenken nederst på siden) har nok mange av de kritiske røstene stilnet, og det er tross alt ikke hvem som helst som har fått i oppdrag å lage denne etterfølgeren. Frontier Developments står for Elite-spillene, som har oppnådd kultstatus i gamermiljøet.

Nå er de ferdige med arbeidet på RollerCoaster Tycoon 3, og Atari har kunngjort at spillet har "gone gold". Dermed ligger alt til rette for at neste spill i denne kjente og kjære serien kommer på markedet som planlagt, den 5. november i Europa (amerikanerne får det litt tidligere, men det er kun snakk om tre dager, så det skulle ikke være nødvendig å bestille fra statene).

Det tredje spillet i serien har fått en svært oppdatert grafikkmotor, og er i full 3D. Nå får du blant annet muligheten til å prøvekjøre berg-og-dalbanene dine selv, eller se parken din fra ståstedet til kundene dine. Kundene er forøvrig langt mer intelligente enn tidligere, og i stedet for å gå rundt i parken alene, slik de gjorde før, er de nå i grupper og oppfører seg deretter.

Andre nyheter inkluderer muligheten til å legge dine egne sanger (i mp3-format) til attraksjonene dine, muligheten til å skreddersy fyrverkeriforestillinger, samt realistiske væreffekter og lysforhold. Vi gleder oss allerede.

Siste fra forsiden