RollerCoaster Tycoon 3 på safari

Atari har nå gitt ut informasjon om RollerCoaster Tycoon 3: Wild!, en ekspansjonspakke som fokuserer på ville og spennende dyr.

RollerCoaster Tycoon 3: Wild! er den andre ekspansjonspakken til det populære RollerCoaster Tycoon 3. Pakken kommer med ni nye scenarier, flere nye og (i følge Atari) fantastiske berg-og-dalbaner, en mengde nye attraksjoner og to nye temaer for fornøyelsesparkene dine; Jungle og Prehistoric.

Dessuten får du mulighet til å lage safariparker hvor gjestene dine kan glede seg over 20 dyrearter. Du kan påvirke disse dyrene selv, ved å gi dem leker og velge hva slags mat de skal spise, og i tillegg kan du kile dem eller dytte i dem for at de skal våkne. Dessuten kan du prøve å få dyrene til å formere seg, slik at du kan bytte dem med andre fornøyelsesparker.

Atari forteller også at dyrene kan rømme, og da må du manuelt skyte dem med bedøvelsespiler. Forhåpentligvis vil du ikke falle for fristelsen til å skyte et par gjester mens du har geværet oppe. Ellers får du bruke MixMaster-verktøyet til å skape dine egne dyreprogrammer, for eksempel med løvetemmere.

Nye transportsystemer får du også, og her inkluderes en enorm hjuldamper, samt elefanter (med sitteplass på ryggen) og safaribiler. Du kan også spesialdesigne dine egne butikker og reklameplakater, og får også treffe nye typer gjester og ansatte. Lanseringen er satt til høsten.

Siste fra forsiden