RollerCoaster Tycoon 3 under utvikling

Atari har akkurat kunngjort at en RollerCoaster Tycoon 3 er under utvikling hos Frontier Developments, og treeren skal inneholde de villeste berg-og-dal-banene til nå.

RollerCoaster Tycoon-serien har tradisjonelt hengt litt etter gjennomsnittet når det gjelder presentasjon, men dette ser det nå ut til å være slutt på. Det neste spillet i serien tar nemlig steget over i 3D, slik at spilleren kan se fornøyelsesparken sin fra alle tenkelige vinkler. Dette innebærer naturligvis også muligheten til å prøvekjøre berg-og-dal-banene personlig, for på den måten å finne ut om de faktisk fungerer så godt som du ønsker.

Dessuten vil RollerCoaster Tycoon 3 inneholde nye gameplayelementer og forbedringer i forhold til intelligensen hos kundene dine, som nå vil kunne oppføre seg realistisk i grupper. Ellers har Atari vært sparsomme med å frigi detaljer om dette spillet, men de fleste vil nok ha en viss idé om hvordan gameplayet kommer til å arte seg.

Spillet utvikles av Frontier Developments i samarbeid med seriens skaper, Chris Sawyer. De tidligere spillene i serien har han stått for omtrent helt alene, og hvilken rolle han har i forhold til dette tredje spillet er ikke klart. Hvis han får en mer rådgivende rolle denne gangen er det kanskje lov å håpe at han konsentrerer seg om en etterfølger til et annet klassisk Sawyer-spill, nemlig Transport Tycoon.

Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden