Rollespill på fire hjul

Russiske Targem Games har kunngjort ExMachina, et rollespill der du får sette deg bak rattet på et pansret kjøretøy og utforske en post-apokalyptisk verden.

ExMachina virker på mange måter som en enspillerversjon av MMORPG-spillet Auto Assault, uten at det høres særlig dumt ut. I dette spillet, som fokuserer like mye på action og bilkjøring som det fokuserer på tradisjonelle rollespillelementer, foregår handlingen i en verden ødelagt av atomkrig.

Du må velge en av fem svært ulike modifiserte lastebiler og reise rundt i verden for å finne hemmelighetene bak den tapte sivilisasjonen og menneskehetens skjebne. På veien vil du skaffe deg mektige allierte og kjempe mot en mengde ulike fiender.

Lastebilen er det sentrale elementet i dette spillet. Denne vil du trenge til å reise fra sted til sted, tjene penger, kjempe mot fiender og mye mer. Derfor må du investere i en rekke ulike oppgraderinger (inkludert over 30 typer våpen) for å bli bedre rustet til å møte utfordringene verden har å by på.

Spillet lover realistisk fysikk og en avansert skademodell. I tillegg inneholder det et handelssystem i stil med det vi finner i Elite og andre spill i den sjangeren. Targem Games forventer at spillet skal bli ferdigutviklet innen årets fjerde kvartal. I Russland vil spillet utgis av Buka Entertainment.

Siste fra forsiden