Rollespillet Etrom til Skandinavia

Den nybakte britiske utgiveren Alten8 har kunngjort at de vil gi actionrollespillet Etrom: The Astral Essence ut her til lands.

Etrom er et actionfylt rollespill som foregår i et univers hvor vi finner eldgammel magi, fryktelige demoner og mektige drager finnes side om side med kamproboter, svevetanks og futuristisk teknologi. I løpet av spillets gang må du reise gjennom flere riker (fra nazistlignende politistater til frie demokratiske land), gjennom tiden og til andre dimensjoner.

De italienske utviklerne lover et ikke-lineært gameplay (med syv mulige avslutninger), en mørk og futuristisk "neo-gotisk" verden, blodige slag med alt fra nærvåpen som økser til magiske formularer og energirifler. Hovedpersonen kan også forandre seg til flere forskjellige skikkelser, inkludert en demon og en drage. I tillegg kan han benytte seg av futuristiske kamproboter ("mechs").

Nå har den britiske utgiveren Alten8 kunngjort at de har sikret seg de utgivelsesrettighetene til Etrom: The Astral Essence for Storbritannia, Benelux-landene, Frankrike og Skandinavia. Den britiske lanseringen vil finne sted 30. mai, og forhåpentligvis følger utgivelsen i Skandinavia kort tid etter.

Om du er interessert i å teste Etrom, kan du laste ned demoen som ble lansert for noen uker siden. Du kan også stikke innom det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden