Rollespillstrategi fra Playlogic

Dimensity blander strategispill og rollespill, og lanseres i 2008.

Playlogic har sikret seg rettighetene til å gi ut Dimensity, et strategispill med sterke rollespillelementer fra bulgarske Dagger Games. Spillet skal lanseres i løpet av andre kvartal neste år.

Jeg savner sommeren

Dimensity inneholder to enspillerkampanjer, hver med hundrevis av oppdrag (inkludert en rekke sideoppdrag). I enspillerdelen kan du velge mellom to raser, nemlig menneskene og en mystisk rase som kalles Triends.

Du kan velge om du vil spille en magiker eller en kriger som benytter seg mer av konvensjonelle våpen, og hver får en rekke ulike angrepstyper som kan brukes i kamp mot de mange fiendene i spillet.

I tillegg får du kommandere opp til 16 datastyrte figurer, som kjemper ved din side, og blir sterkere og sterkere for hvert slag. Spillet har en rekke ulike typer enheter, fra vanlige sverdutstyrte soldater til svevende skip.

Den eneste ressursen som teller i Dimensity er gull, og for å få hendene dine på så mye som mulig, må du ta turen ned i katakomber, grotter og fangehull for å røve til deg skattene som befinner seg der.

Spillet kommer også med en omfattende flerspillerdel, og her får vi tilgang på fire ulike raser. Flerspillerdelen inkluderer både klassiske kompetitive spilltyper og mulighet for samarbeid i kooperativ modus.

Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Siste fra forsiden