Rome Total War: Alexander er lansert

Creative Assembly har nå gitt ut Rome Total War: Alexander, en nedlastbar ekspansjon som foregår i tiden da Alexander den Store plaget naboene sine.

Rome Total War: Alexander kommer med over 30 timers gameplay, inkludert en ny kampanje, seks nye historiske slag, seks flerspillerkamper, fire nye fraksjoner og seksti nye enheter. Den nye kampanjen følger den makedonske herskeren Alexander i hans forsøk på å legge under seg hele den kjente verden.

Som Alexander må du kjempe mot det persiske imperiet, hyre leiesoldater for å holde det unge imperiet ditt i sjakk og ta knekken på alle som skulle finne på å stå i veien for deg. Kampanjens seks historiske slag inkluderer slaget ved Chaeronea i 338 f.kr. og slaget ved Hydaspes i 326 f.kr.

Pakken kommer også med fire nye fraksjoner, som det mektige persiske imperiet og det mystiske og enorme India (India var ikke en egen nasjon på den tiden, men en samling kongedømmer). De nye enhetene inkluderer alt fra indiske krigselefanter til nakne, kvinnelige bueskyttere.

Nå har Creative Assembly endelig kunngjort at ekspansjonen er klar for nedlasting og salg via nettstedet til Rome: Total War. Prisen for norske kjøpere er 8,36 euro, som er like i overkant av 65 kroner. For mer informasjon kan du besøke ekspansjonens produktside på TotalWar.com.

Siste fra forsiden