Romersk bybyggingskunst

I Heart of the Empire: Rome, fra Koch Media og Deep Red, får du lede utviklingen av en av historiens viktigste byer, nemlig Roma.

Deep Red har tidligere stått for titler som Monopoly Tycoon, Beach Life og Vegas: Make it Big, og er med andre ord ingen nykommer til sjangeren. Heart of the Empire: Rome er et bybyggerspill hvor du får sjefsrollen i den romerske hovedstaden. Spillet skal etter planen komme til markedet i mai neste år, til PC.

Her må du sørge for at de 100000 innbyggerne har det bra ved å sikre dem en fast tilførsel av de varene og tjenestene de trenger, samtidig som du holder politiske motstandere i sjakk ved hjelp det ofte skitne politiske spillet som foregikk i datidens Roma. For å vinne innbyggernes respekt kan du også holde kappløp i Circus Maximus eller gladiatorkamper i Coliseum.

Utviklerne benytter seg av en moderne 3D-motor for å sikre at Roma, med all sin fantastiske arkitektur, kommer til live på en måte vi ikke har sett i noe spill tidligere. Kameraet er fullstendig fritt, og du kan se byen fra oven eller flytte deg helt ned på gatenivå om du ønsker det.

Siste fra forsiden