Romeventyr i februar

Monstertrener i verdensrommet

Snart kommer Disneys nyeste samarbeidsprosjekt med Japan til Europa.

Japanske Jupiter utviklet for et par år siden actionrollespillet Spectrobes på oppdrag fra Disney, og nylig ble oppfølgeren Spectrobes: Beyond the Portals sluppet i Japan og USA.

Slåsskamp på en fremmed planet.

Nå er spillet på vei til vår del av verden, og 27. februar skal det ligge i europeiske butikkhyller. Det er, som originalen, eksklusivt til DS.

Spectrobes: Beyond the Portals følger et par unge romeventyrere som må redde en kidnappet kamerat fra onde krefter. Til å hjelpe seg har de tjenestevillige monstre som kalles Spectrobes. Disse brukes til å bekjempe de mange uhyrene de møter på reisen, ikke så ulikt en viss annen håndholdt serie.

Det loves mange små og store forbedringer over originalspillet, inkludert et forbedret kampsystem og lettere navigasjon takket være et nytt kart. I tillegg kan du nå kjempe mot andre Spectrobe-trenere over den trådløse oppkoblingen.

Utvikler Jupiter har tidligere jobbet med Square Enix på de håndholdte actionrollespillene Kingdom Hearts: Chain of Memories og The World Ends With You.

Siste fra forsiden