Romstrategi fra DreamCatcher

DramCatcher har kunngjort Genesis Rising: The Universal Crusade, et rombasert sanntidsstrategispill for PC.

Genesis Rising: The Universal Crusade er et sanntidsstrategispill der handlingen foregår i verdensrommet. På bildene ser spillet ut til å minne litt om Homeworld-spillene, men i følge pressemeldingen fra DreamCatcher, fokuserer det på et mer actionfylt gameplay enn de nevnte klassikerne.

Spillet foregår tre tusen år etter at "frelseren" kom til menneskene. Nå har de tatt kontroll over store deler av universet, trygge i den tro at de er en guddommelig rase, overlegen alle andre. Ved hjelp av biologiske krigsmaskiner som kalles organider holder de resten av universet i et jerngrep.

Den eneste delen av universet som er fritt er området rundt "Universal Heart", som skapte alt liv i universet. Det vil si, dette er noe menneskene tror, og nå er du på vei for å utforske området og legge det under menneskenes kommando. Ting går sannsynligvis ikke helt etter planen.

Genesis Rising utvikles hos Metamorf Studios, og kommer med en rekke spennende funksjoner. Blant annet fortelles det at store romskip kan forandre form i sanntid, og at du kan modifisere enhetene dine mens du spiller. I tillegg loves vi mulighet for varierte strategier og et gameplay som henter inspirasjon fra eventyrspill og rollespill. Spillet skal lanseres i september.

Siste fra forsiden