Romstrategi fra Paradox

I Lost Empire: Immortals må du lede ditt eget interplanetariske imperium.

Lost Empire: Immortals er en ny og forbedret utgave av det turbaserte romstrategispillet Lost Empire, som ble gitt ut på GamersGate-portalen i sommer. Spillet kommer med seks unike spillbare raser, hver med sin egen historie. Målet er intet mindre enn å ta kontroll over galaksen.

For å oppnå dette målet må du drive vitenskapelig forskning (gjennom et komplekst teknologitre), drive diplomati og kolonisere nye planeter. Selvfølgelig må du også forbederede deg på at det kan bli væpnede konflikter, for de andre imperiene har samme ambisjoner som deg.

Som i flere andre spill i sjangeren får du mulighet til å designe dine egne romskip fra grunnen av. Disse kan du så lede i sanntidsbasert kamp, for å knekke de som måtte være så uheldige å komme i din vei.

Lost Empire har fått positiv omtale av spillerne, og Paradox forteller at de er svært imponert over kvaliteten på spillet. Derfor tror de Lost Empire: Immortals vil bli tatt godt i mot av strategitilhengere verden over når det lanseres i løpet av første kvartal 2008.

De danske utviklerne i Pollux Gamelabs tror at Lost Empire: Immortals blir det beste spillet deres så langt, og de ser frem til å nå ut til et globalt marked gjennom Paradox.

Mer informasjon om Lost Empires finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden