Ronaldinho-Mii klar for Wii

FIFA 08 på Wii skal bli morsomt og sosialt, det vil selveste Ronaldinho sørge for.

Mens FIFA 08 på Xbox 360 og PlayStation 3 kommer med lovnader om supergrafikk og avanserte skudd og finter, er Wii-versjonens hovedmål å underholde. Ronaldinho er vert for en Wii-eksklusiv modus ved navnet Footii Party. Denne modusen inneholder flere festspill, inkludert bordfotball og straffekonk. Best av alt: Du kan spille med din egen Mii, akkurat som i Wii Sports.

Ronaldinho er klar for å underholde deg på Wii.

Hvert eneste Footii Party-spill er skapt med tanke på en sosial flerspilleropplevelse. Målet er å slå hverandre, og selvsagt mesteren selv: Ronaldinho.

– Min spillfigur ser ut som han nyter å spille fotball, og det virker som om han deler min lidenskap for spillet – dette er viktig for meg. Uansett om du spiller fotball i virkeligheten eller i mine festspill på Wii, så skal det være morsomt, sier Ronaldinho i en pressemelding fra Electronic Arts.

Utvikler EA er stolte av å ha med Ronaldinho i FIFA 08 på Wii, og mener han er det perfekte valg for deres festspill.

– Når Ronaldinho går ut på en fotballbane spiller han med lidenskap og energi. Vi ville gjerne få disse to komponentene inn i FIFA 08 på Wii også. Spillet skal bli en morsom og underholdende oppplevelse for hele familien, sier EA-produsent Tim Tschirner.

Fifa 08 på Wii kommer naturligvis med andre moduser, slik som treningskamper og turneringer i samme stil som på rivaliserende formater. Her legges det stor vekt på den bevegelsesfølsomme kontrollen, og EA lover en skikkelig fysisk opplevelse i denne versjonen av fotballspillet. Videre er alle lisenser på plass, noe som gjør at du kan føre ditt eget favorittlag mot heder og ære.

FIFA 08 på Wii kommer i salg denne høsten.

Siste fra forsiden