RPM Tuning

Her er et nytt urbant racingspill hvor du får sjansen til å mekke på fete biler og imponere jentene med kjøreegenskapene dine.

RBM Tuning er et spill i stil med Need for Speed: Underground 2, Juiced og Street Legal-serien, og foregår i en storby ett eller annet sted i California. Du kan kjøre hvor du vil, og byen er delt opp i flere distrikter (som den obligatoriske stranden, forretningssenteret, fattigstrøket og motorveiene utenfor byen).

Naturligvis kan du mekke på kjøretøyene dine, slik at de oppfører seg slik du ønsker det, og utviklerne lover "utrolige muligheter" på dette området. I løpet av hovedkampanjen får du oppleve en historie full av overraskelser og spennende karakterer, men spillet kommer selvfølgelig også med mulighet for å bare sette seg inn i bilen og kjøre i vei.

Den nylanserte demoen kommer fra den tyske utgiveren (Pointsoft), men inneholder mulighet for å velge engelsk som språk. Demoen tilbyr to baner ("Beach Race" og "Downtown Cup 3") spillbare i "quick race"-modus, samt to oppdrag fra kampanjen. Du kan velge mellom tre biler både i kampanjeoppdragene og "quick race". Demoen er på 330 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden