Russisk strategi i stor skala

Playlogic vil importere det russiske strategispillet Officers, hvor vi blant annet loves svært omfattende slag.

Den nederlandske utgiveren Playlogic forteller at de har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til Officers, fra russiske Game Factory Interactive. Officers er et strategispill hvor handlingen er lagt til andre verdenskrig, og den europeiske lanseringen skal etter planen finne sted i løpet av årets tredje kvartal.

Store slagmarker i Officers.

Officers beskrives spillet som et massivt sanntidsstrategispill hvor de individuelle spillområdene er på opp til 25 kvadratkilometer, og kan fylles av opp til 1500 enheter som kjemper samtidig. I de store slagene vi får servert må vi koordinere forsyningslinjer, gjøre taktiske beslutninger som kan få store konsekvenser, utføre oppdrag både på natten og dagen og utnytte oss av ulike kjøretøy og andre former for kamputstyr.

Totalt får vi over 70 forskjellige kjøretøy, inkludert stridsvogner, artilleri og fly. Enhetene kan oppgraderes, og spillet kommer med enkelte rollespillelementer. Terrengene skal være ødeleggbare, og grafikken skal visstnok holde et svært høyt nivå (for å sikre autentisk lyssetting modelleres for eksempel månens og solens bevegelser nøyaktig).

- Playlogic har fulgt nøye med på utviklingen av Officers, og det har vært spennende å se hvordan spillet kontinuerlig har utviklet seg. GFI gjør en fantastisk jobb med dette spillet, og beviser hvordan østeuropeiske utviklere har forbedret kvaliteten på produktene deres kraftig i løpet av de siste årene, forteller Stefan Layer fra Playlogic.

Siste fra forsiden