Scalebound - Nintendo Switch

Rykte: Microsofts kansellerte Scalebound gjenoppstår på Nintendo Switch

Microsoft

Etter en lang og vanskelig utviklingstid besluttet Microsoft i begynnelsen av 2017 å kansellere actioneventyret Scalebound. Både fans og utvikler Platinum Games uttrykte skuffelse over avgjørelsen, men to år senere er et nytt håp kanskje tent.

Scalebound var opprinnelig et actionspill for Xbox One, men nå kan det være på vei til Nintendo Switch.
Microsoft

Ifølge en rapport fra Nintendo Insider har Scalebound fått nytt liv – ikke hos Microsoft, men hos Nintendo. Kilder som har vært i kontakt med nettstedet melder at Platinum Games fortsetter som utvikler, og at spillet nå skal lanseres eksklusivt for Nintendo Switch.

Interessant nok kommer rapporten like etter GameInformer-redaktør Imran Khans gjesteopptreden på podcasten Kinda Funny Games, der han hintet om et «spill vi trodde var dødt, men som Nintendo skal gjenopplive».

Om det spillet faktisk er Scalebound må vi vente å se, da hverken Platinum Games, Nintendo eller Microsoft har kommentert saken.

Hodetelefoner og drager

I Scalebound – før kanselleringen – skulle spillere tre inn i rollen som Drew, en kjekkas som plutselig en dag våkner opp på den magiske planeten Draconis. Sammen med den mektige dragen Thuban ville Drew bli nødt til å redde verdenen fra ondskap.

Samarbeidet mellom spiller og drage skulle stå sentralt i opplevelsen, med kamper som kombinerte både strategi og frenetisk action. Hvordan spillet eventuelt vil bli på Switch er uklart, og hvor mye av det opprinnelige Scalebound som kan bli med videre er vanskelig å spå.

Les også: I 2016 snakket vi med Scalebound-sjef Hideki Kamiya om visjonen hans for spillet »

Siste fra forsiden