Action-rollespillet Scalebound utsettes til 2017

Platinum Games vil sørge for at spillet lever opp til forventingene.

Microsoft

2016-kalenderen har knapt kommet opp på veggen, men allerede har vi fått årets første utsettelse av et storspill. Det Xbox One-eksklusive action-rollespillet Scalebound skulle opprinnelig gis ut i slutten av dette året, men vil nå i stedet lanseres en gang i 2017.

På sine nettsider forklarer utvikler Platinum Games at utviklingen av spillet går veldig bra, men de trenger litt mer tid for å levere et spill som oppfyller både studioets ambisiøse ambisjoner og fansens forventninger:

– Dette vil gi oss den tiden vi trenger for å bringe til live alle de innovative funksjonene og spennende spillopplevelsene som vi har planlagt, skriver utvikleren.

En ny retning for Bayonetta-studioet

Platinum Games er kjent for sine action-spill – som blant annet Metal Gear Rising: Revengeance, Bayonetta og The Wonderful 101 – men med Scalebound prøver studioet seg i en litt annen retning. Spillere kan fortsatt forvente storslagne kamper og action-sekvenser, men også rollespillelementer og en dypere og mer gjennomført historie.

Drew og Thuban må jobbe sammen for å redde verden.
Microsoft

I Scalebound styrer vi helten Drew, som sammen med dragen Thuban må redde eventyrlandet Draconis. Samarbeidet mellom de to står sentralt i spillet, og spillere må bruke både ren styrke og taktikk for å beseire fiender.

Under fjorårets Gamescom-messe fikk vår utsendte skribent ta en nærmere kikk på Scalebound, og selv om han fortsatt er usikker på utviklerens evne til å skape en dypere historie ble han likevel imponert av det han så:

– Vi fikk bare en ørliten smakebit på hva vi har i vente fra Platinum Games, men det virker som Scalebound er starten på en ny retning for de japanske action-auteurene. Dette blir et langt større eventyr enn før, et action-rollespill som lar deg rundjule både små og store motstandere på flere forskjellige måter. Draconis ser ut til å bli en meget spennende spillverden som byr på flere kriker og kroker du kan utforske på drageryggen, skrev Jens Erik Vaaler.

Platinum Games ligger ikke på latsiden.
Ting tyder på at studioet også jobber med et Turtles-spill »

Siste fra forsiden