Jobber Bayonetta-studioet med et Turtles-spill?

Et spill kalt Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan har dukket opp.

CTR Photos

Ifølge det australske sensurorganet jobber Platinum Games – utvikleren bak spill som Bayonetta, Vanquish og Metal Gear Rising: Revengeance – med et spill basert på den velkjente Teenage Mutant Ninja Turtles-lisensen.

Det brasilske justisorganet meldte også om dette i begynnelsen av november, men det gikk da i stor grad ubemerket forbi.

Spillet heter etter sigende Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Activision står oppført som utgiver, noe som virker naturlig etter at de to partene nylig har jobbet sammen på spillene The Legend of Korra og høstens Transformers: Devastation.

Stort mer enn dette vet vi ikke om spillet så langt. Skal vi se på Platinum Games' tidligere spill, og hva som har blitt gjort med Turtles-serien tidligere, blir det mest sannsynlig et actionspill der vi får daske skurker med ninjavåpen.

Travelt for Platinum

Platinum Games har for øvrig nok å gjøre for tiden. Utenom Turtles-flørten pusler de med Star Foz Zero sammen med Nintendo, Scalebound for Microsoft Studios, og Nier: Automata. Alle disse skal slippes i 2016.

Sist vi fikk et spill basert på Teenage Mutant Ninja Turtles var i fjor, da WayForward laget Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze i forbindelse med den nyeste filmen signert Michael Bay.

Siste fra forsiden