Rykte: Netflix er i gang med en Resident Evil-serie

Gjengen fra den siste filmen i Resident Evil- filmserien, Resident Evil: The Final Chapter.
Constantin Film

Den populære strømmetjenesten Netflix har allerede prøvd å tiltrekke seg spillpublikumet med sin The Witcher-serie, og nå ser det ut til at et annet spillunivers er på vei i TV-form hos tjenesten.

Nettstedet Deadline Hollywood har vært i kontakt med kilder som hevder at Netflix jobber med en serie basert på den kjente grøsserspillserien Resident Evil.

Arbeidet skal ennå være i den tidligere fasen, men det skal dreie seg om en global originalserie, som altså skulle bety at den blir tilgjengelig også for norske brukere.

Skal utvide universet

Skjermbilde fra Resident Evil 2-nyversjonen.
Aleksandar Jekic/Gamer.no

Siden ingenting ennå er bekreftet eller kommentert fra offisielt hold finnes det fremdeles fint lite opplysninger, men Deadlines journalist sier at serien vil utvide universet fra Resident Evil-spillene.

Hva dette innebærer er selvsagt uvisst, men tilsynelatende skal serien altså ikke nødvendigvis være basert på historiene vil allerede kjennet fra spillserien, men derimot legge til mye som er helt nytt.

Utover dette vil serien angivelig også inkludere elementer som er kjente fra spillene, slik som actionscener og såkalte «påskeegg» – som er hemmelige meldinger og lignende som dukker opp på subtile måter.

Det finnes som kjent allerede en filmserie basert på Resident Evil-universet, som ittil består av hele seks filmer med skuespillerinnen Milla Jovovich i rollen som Alice.

Denne serien har til sammen tjent 1,2 milliarder dollar på verdensbasis, noe som gjør den til den mest innbringende, spillbaserte filmserien noensinne. Der er uvisst om den nye Netflix-serien vil har noe med filmserien å gjøre, men det er nok tvilsomt.

Les også: Netflix har gitt oss det første klippet av Geralt i The Witcher-serien »

Siste fra forsiden