Nintendo Switch Mini

Rykte: Nintendo Switch Mini slippes i løpet av 2019

Kjent avis hevder at en ny mini-versjon av Nintendo Switch kommer i år.

Audun Rodem, Gamer.no

Nikkei (Via Nintendo Soup), som har vært tidlig ute med å avsløre andre konsoller som Nintendo DSi og 3DS XL, hevder at en Nintendo Switch Mini kan forventes å komme ut i midten av 2019. Ifølge avisen skal det være snakk om en ny og billigere versjon av selskapets nyeste konsoll.

Nikkei sier at denne informasjonen kommer fra leverandører og spillutviklingsselskaper som ble informert av Nintendo om planene. Uttalelsene til Nikkei kommer like etter at en kvartalsrapport ble publisert av Nintendo 1. februar.

Er en ny og mindre Switch på vei?
Audun Rodem, Gamer.no

Til tross for et sterkt salg i juleferien reduserer Nintendo sin prognose for året som kommer. Selskapet solgte 9,41 millioner Switch-konsoller i løpet av de tre siste månedene i 2018 og har solgt 32,27 millioner konsoller siden lanseringen i 2017.

Nintendo hadde imidlertid et mål en omsetning på 20 millioner for finansåret, men har nå endret dette tallet til 17 millioner, i motsetning til forventninger om en nedgang i første kvartal 2019. Enkelte tar dette som en indikasjon på at Nikkeis kilder om en ny og mindre Switch stemmer.

Les også: Nintendo utsetter Mario Kart Tour »

Siste fra forsiden