Mario Kart Tour utsatt

Nintendo utsetter Mario Kart Tour

Racingspillet for mobil kommer nå først til sommeren, sammen med nytt Dr. Mario.

Nintendo

Det har gått nøyaktig ett år siden Nintendo avduket Mario Kart Tour, et mobilspill basert på den populære racingserien. Spillet skulle etter planen slippes i løpet av nåværende regnskapsår, altså før 31. mars 2019, men det skjer ikke likevel.

Denne logoen er fortsatt det eneste vi har sett av Mario Kart Tour.
Nintendo

I sin nyeste kvartalsrapport bekrefter det japanske selskapet at Mario Kart Tour-lanseringen ble utsatt for å tilby en enda bedre opplevelse. Spillet skal nå komme en gang til sommeren, men en offisiell slippdato er fortsatt ikke klar.

– Mario Kart Tour skulle lanseres i dette regnskapsåret, men for å forbedre kvaliteten på spillet og utvide innholdet vi vil tilby etter lansering, har slippdatoen blir flyttet til sommeren 2019, heter det i rapporten.

Hvordan Mario Kart Tour faktisk blir å spille vet vi enda svært lite om. Under spillets opprinnelige kunngjøring fikk vi kun en logo, og denne utsettelsen er det eneste vi har hørt om spillet siden den gang.

Dr. Mario til mobil

Nytt mobilspill, ny logo.
Nintendo

Ved siden av Mario Kart Tour-utsettelsen avslørte Nintendo denne uken et annet kommende mobilspill. Dr. Mario World vet vi heller ikke stort om – annet enn at også det kommer til sommeren – men tilsynelatende vil det by på en moderne variant av det Tetris-inspirerte NES-spillet som opprinnelig ble lansert i 1990.

Dermed har Nintendo to nye mobilspill på vei, og selskapet lover å satse stort på både fremtidige titler og dets eksisterende mobilbibliotek.

– Fordi vi ønsker å utvikle flere mobilapplikasjoner i fremtiden, vil vi også fortsette å jobbe med spillene vi allerede har lansert, slik at brukere kan nyte dem i lang tid fremover, melder utvikleren.

Av tidligere utgitte spill sitter Nintendo blant annet på Super Mario Run, Fire Emblem Heroes og Animal Crossing: Pocket Camp.

Les også: Nintendo vant søksmål mot Mario Kart-sightseeing i Tokyo »

Siste fra forsiden