Rykter om Diablo III

Teamet bak Diablo I og II jobber med et ikke-annonsert PC-prosjekt, og nå søker de etter hjelp.

Få utviklerstudioer nyter like stor popularitet som Vivendi-eide Blizzard, og selv den minste aktivitet fra deres side resulterer i store oppslag på nettet. Slik er det også i dag; på nettstedet sitt har de nemlig lagt ut noen stillingsannonser, hvor "teamet bak Diablo I og II" søker etter erfarne og talentfulle hjelpere.

Disse skal være med å jobbe på et ikke-annonsert PC-prosjekt, og selv om det egentlig sies veldig lite om hva dette spillet er, er det vanskelig å ikke trekke den konklusjonen at det er en god mulighet for at de jobber med det tredje spillet i Diablo-serien. I stillingsannonsen for 3D-animatør søkes det dessuten etter en person som har erfaring med å lage både menneskelige og ikke-menneskelige figurer.

Nå skal det selvsagt sies at mange av de opprinnelige skaperne av Diablo har forlatt Blizzard-skuta for lenge siden (og dannet Flagship Studios, som jobber med Hellgate: London), og de er ikke de eneste fra Blizzard North som har tatt farvel med denne populære utvikleren, til fordel for nye studioer (som Castaway Entertainment og Hyboreal Games).

Siste fra forsiden