S2 Games kunngjør Savage 2

Det spennende onlinespillet Savage er i ferd med å få en etterfølger; S2 Games har akkurat kunngjort Savage 2: A Tortured Soul.

Onlinespillet Savage blandet sanntidsstragegi med førstepersons actionspill, og selv om det aldri ble noen massiv salgssuksess fikk det mange tilhengere verden over. Nå har utviklerne i S2 Games røpet at de jobber med en etterfølger, som har fått navnet Savage 2: A Tortured Soul.

S2 Games lover en rekke gameplaymessige endringer, og trekker frem at actionspillere får mer kontroll, at nærkampsystemet har blitt kraftig forbedret, at gameplayet har blitt mer fokusert på offiserer, at spillet kommer med flere rollespillelementer og at magisystemet er blitt oppgradert.

Dessuten skryter de av spillets nye grafikkmotor, som støtter dynamisk "self shadows", "bump mapping", "point lightning" og "pixel shaders", samtidig som selve modellene kommer med mye høyere detaljnivå enn tidligere og animasjonene blir bedre. For å ta en titt på grafikken i spillet kan du besøke det nylanserte nettstedet til Savage 2, som inneholder noen skjermbilder og en liten videosnutt.

Siste fra forsiden