Sabotain på rett kjøl igjen

Dette futuristiske actionrollespillet har nå blitt signert av den russiske utgiveren Akella, etter at det for flere måneder siden ble kansellert av CDV.

Sabotain: Break the Rules utvikles av et selskap som heter Avalon Style, og er en blanding av førstepersons skytespill og rollespill. I og med at spillet foregår i et futuristisk miljø er det naturlig å sammenlikne det med Ion Storms nå klassiske Deus Ex.

Spillet ser ut til å være svært åpent, og du kan selv velge hvilken av spillets tre fraksjoner du vil slå deg sammen med og jobbe for. Du begynner som en hemmelig agent som jobber for Imperiet. Oppdraget ditt tar deg dypt inn i Konføderasjonen (Imperiets hovedmotstander) sitt territorium, og der må du drive med alle slags former for spionasje og sabotasje. Etter hvert vil du imidlertid selv kunne velge om du vil støtte Konføderasjonen, Imperiet eller en opprørsgruppe som jobber mot begge de store fraksjonene.

Sabotain skryter av 25 ulike våpen, over 150 ulike typer karakterer og monstre og rundt 40 timers gameplay fordelt på 17 kjerneoppdrag. Planen er at spillet skal utgis til våren, men når det eventuelt kommer til Norge er ikke klart.

I fjor høst ble CDV rammet av økonomiske problemer, og ble nødt til å droppe en del titler som de egentlig skulle ha utgitt. Galaxy Andromeda (som nå heter Nexus) har allerede blitt plukket opp av HD Interactive, og det spennende skytespillet Psychotoxic ser ut til å være på god vei til å finne en ny utgiver. Nå som Sabotain skal utgis av Akella betyr dette at alle de tre titlene CDV kansellerte kommer til å se dagens lys.

Siste fra forsiden