Sacred-ekspansjon på vei

Under en spørrerunde på årets E3 røpte Ascaron at de jobber med en ekspansjonspakke til det populære rollespillet Sacred.

Det var i avslutningsfasen av spørrerunden at Mirko Worsley fra Ascaron kunngjorde at den tyske utvikleren jobber med en ekspansjonspakke til Sacred. Pakken er enda tidlig i utviklingsfasen, og han ville ikke røpe særlig mye informasjon om den. Det han kunne fortelle var at den kommer med to nye karaktertyper, og at spillverdenen Ancaria vil vokse med flere nye områder. Historien vil fortsette der originalspillet sluttet.

Ellers mente Mirko at han trygt kunne si at de har en del interessante og innovative ideer på lager, men han gav ikke noen flere detaljer om disse. Ekspansjonspakken ser heller ikke ut til å ha fått noe navn enda (med mindre Ascaron har tenkt å gå for "Sacred: Expansion Pack", hvilket vi naturligvis håper de ikke gjør).

Resten av spørrerunden bestod for det meste av detaljspørsmål om oppgraderinger til det originale spillet, og naturligvis snek det seg også inn ett spørsmål om en "nude-patch" til de kvinnelige karakterene. Du kan finne et sitat av hele spørrerunden på Ascarons forum, ved å følge lenken under.

Siste fra forsiden