Safarieventyr fra Xplosiv

Lavprisutgiveren Xplosiv har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til safarieventyret Wild Earth.

Wild Earth beskrives som et spektakulært safarieventyr som foregår i Afrikas hjerte, nasjonalparken i Serengeti. I denne parken kan du se alle de store dyrene det afrikanske kontinentet er kjent for, inkludert elefanter, løver, krokodiller og geparder. Det å finne og fotografere disse dyrene blir en viktig del av gameplayet, som skal være variert og inkludere mange ulike utfordringer.

To av deltakerne i årets rapemesterskap

Etter hvert oppdrag genereres et html-dokument med informasjon om dyrene og bilder tatt av deg selv inne i selve spillet. Wild Earth skal i følge utviklerne tilby et autentisk bilde av disse dyrene og miljøene de lever i, og i tillegg fortelles det at vi får en realistisk værsimulasjon. Spillet skilter med en kreativ spilldesign hvor spillerne oppfordres til å utvikle fotografikunnskapene sine, og et ikke-voldelig familievennlig gameplay.

De med god hukommelse husker sannsynligvis at Wild Earth opprinnelig skulle utgis av den britiske utgiveren Digital Jesters. Etter at Digital Jesters havnet i finansielle problemer og flere av deres samarbeidspartnere kom med påstander om at den britiske utgiveren drev med juks og fanteri, valgte studioet bak Wild Earth å droppe samarbeidet med de digitale spøkmakerne (nå kjent som Mercury Games).

Deretter virket det som planene om en butikkutgivelse av Wild Earth falt bort, og i stedet ble spillet lansert over nettet. Men nå kan de som likte konseptet glede seg til neste år, for Empire Interactives lavprisavdeling, Xplosiv, har kunngjort at de vil lansere en butikkversjon av spillet i Europa.

Siste fra forsiden