Telialigaen - PUBG

Sakura Zensen fortsatt i ledelsen - overrakselsen FamousFeeders storspilte

FamousFeeders stod for kveldens prestasjon på kveldens siste kart i Telialigaen PUBG.

FamousFeeders briljerte på siste kart onsdag. Illustrasjonsbilde.

To runder er spilt av PUBG-sesongen i Telialigaen og Sakura Zensen troner fremdeles på topp etter den strålende åpningsrunden. Sakura Zensen fortsatte å levere varene onsdag og det var bare Apeks som klarte å redusere avstanden opp til serielederen, takket være to triumfer på rundens fem kart.

Et lag som definitivt imponerte onsdag kveld var FamousFeeders. På kveldens siste kart stod laget til slutt som vinnere og hele 16 kills. Dermed innkasserte FamousFeeders hele 26 poeng på bare en runde og gjorde et byks på tabellen.

– Vi var heldig med sonen og vi spilte det bra fra våres posisjon. Men det viktigste var at «Jussa» var helt magisk med sniperen, forteller John «niehku2k» Gaup fra FamousFeeders etter kampen.

Du kan følge PUBG i Telialigaen hver onsdag på Twitch-kanalen til Gamer.no. Kampstart er klokken 19:00.

LES OGSÅ: PUBG-skaperen har forlatt studioet – skal lage nytt spill med åpen verden

– Jeg tror det blir vanskelig å havne høyt i denne lobbyen

DISSE SPILLER FOR FAMOUSFEEDERS

Vis mer

no John «niehku2k» Gaup
no Ante «Xerox--» Eira
no Johan «Jussa» Aslat Oskal
no David «CheliaSs» Suarez Miguel

John «niehku2k» Gaup hadde en god runde for FamousFeeders.
Privat

Etter en rolig åpningsrunde stod FamousFeeders med 23 poeng, men det var på rundens aller siste kart laget virkelig skulle vise seg frem. Med 26 poeng gjorde laget et byks på tabellen og styrket sin posisjon innenfor den øvre delen av tabellen. 20 poeng skiller det FamousFeeders og ned til 8. plassen Team-Buktu.

– Generelt i dag så tenker jeg at vi spilte det bra selv om det ikke vises på tabellen. Vi hadde kamper som vi «scouta» og roterte bra, kom oss inn i sonen på gunstige posisjoner. Uheldigvis ble det ikke mange poeng for oss på grunn av at vi tapte et par viktige fights som vi kunne og kanskje burde ha vunnet, men sånn er PUBG. Jeg synes vi i dag var en del bedre enn forrige runde, vi fikk spilt litt i lag siden sist gang og fikset et par av problemene vi hadde, forteller Gaup om runden.

Gaup forteller at laget har fått trent mer den siste uken og luket ut enkelte feil. Likevel mener han at laget må forbedre seg skal de nå målsetning for høstens sesong.

– Vi er jo ett nytt lag, med det så ble ingen treningskamper på oss som lag. Vi har en del ting vi må jobbe med for å bli bedre som ett lag, men vi skal skjerpe oss og oppnå det vi har satt som mål denne sesongen.

Og akkurat nå befinner FamousFeeders seg innenfor sin satte målsetning trygt inne på en sterk syvendeplass.

– Jeg tror det blir vanskelig å havne høyt i denne lobbyen med så mange gode lag som er med i Telialigaen. Men jeg har troen på guttene så jeg tenker det blir en topp åtte plassering på oss, avslutter Gaup.

Les også
777 signerer «H4RR3»

Siste fra forsiden