Sam & Max: Situation Comedy

Her er en trailer fra andre del i det nye episodebaserte Sam & Max-spillet.

De populære spillheltene og frilanspolitifolkene Sam og Max returnerte på dataskjermen i begynnelsen av november i form av Sam & Max: Culture Shock – det første i en serie på seks episodebaserte eventyrspill. Den første episoden fikk meget god mottagelse, og om kort tid legges fortsettelsen, Sam & Max: Situation Comedy, ut for salg på nettet.

Denne gangen må Sam og Max takle talkshowverten Myra Stump, som har gått berserk. Hun har forskanset seg i bygningen til WARP TV, og tatt publikumet hennes som gissel. For å få orden på denne situasjonen må Sam og Max blant annet gjøre en liten gjesteopptreden i et matlaginsgprogram. Kan Max bli den nye "nakne kokken"?

Sam og Max får i løpet av spillets gang møte både nye og gamle kjenninger, og støte på den ene humoristiske situasjonen etter den andre. Spillet kommer med nye områder og figurer, et nytt lydspor og massevis av bisarre scenarier som spillerne må tenke seg gjennom ved hjelp av de små grå og en liten dose galskap.

Her er en trailer som viser ulike scener fra episode to:

Sam & Max: Situation Comedy slippes eksklusivt på det digitale distribusjonsnettverket GameTap 21. desember. Fra og med 5. januar 2007 blir spillet tilgjengelig for de som bor utenfor USA og Kanada alle via nettstedet til Telltale Games. Prisen er $8.95 per episode eller $34.95 for hele sesongen.

Siste fra forsiden