Sam & Max til Wii?

Det kan se ut som pek-og-klikk-eventyret Sam & Max kommer til Wii.

I forrige uke publiserte Emily Morganti fra Telltale Games en blogg-artikkel på selskapets nettsted, hvor hun fortalte at de ofte får e-post fra spillere som mener at det episodebaserte eventyrspillet om Sam & Max hadde passet perfekt på Wii, og at Telltale gjerne kunne tenke seg å lage en Wii-versjon. Problemet var imidlertid at Nintendo ikke så ut til å ha særlig mye tid for et lite studio som Telltale.

Derfor foreslo hun at de som har sendt e-post til Telltale heller skulle konsentrere seg om å sende post til Nintendo, og fortelle dem hvor god idé en Wii-versjon av Sam & Max ville være. Dette var det tydeligvis veldig mange som gjorde, for et par dager senere oppdaterte Morganti bloggen sin med følgende beskjed:

- De har lagt merke til oss! Vi fikk en telefon fra Nintendo i ettermiddag. Vi kommer til å ta oss av resten - vær så snill å ikke send flere e-poster til dem.

Om dette betyr at Sam & Max virkelig kommer til Wii forblir uvisst, men det er jo mulig å håpe. De av dere som ikke gidder å vente på en eventuell Wii-versjon kan imidlertid glede dere til at den første episoden av Sam & Max sine nye eventyr lanseres for PC i november. Telltale Games lanserte nylig en serie gameplayvideoer fra spillet, som du blant annet finner hos oss.

Siste fra forsiden