Sam Fisher drøyer enda litt

Sam Fisher drøyer enda litt

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Hadde du store planer om et gjensyn med Sam Fisher i februar? Det kan desverre se ut til at du må vente enda litt til, nærmere bestemt til april.

Splinter Cell: Conviction skulle egentlig slippes i mai 2007. Da den datoen kom og gikk, ble det utsatt til oktober 2009 og så februar 2010. Nå er det altså utsatt enda en gang.

Som om ikke det var nok, er R.U.S.E også utsatt til en gang i 2010/2011.

Ubisoft

Den offisielle forklaringen for dette er at Ubisoft ikke har klart å nå nødvendige måltall i salgene sine, med unntak av Assasins Creed 2. Opptil flere av titlene, da spesielt for DS og Wii, har hatt lavere enn ønskelige tall. Når de nå har tatt høyde for avskrivninger og kansellerte prosjekter, velger Ubisoft å slippe begge spillene i økonomiåret 2010-11 (1.april 2010 - 31. mars 2011).

Det kan også spekuleres om de ikke vil konkurrere mot mastodontene Mass Effect 2 og Heavy Rain som lanseres nå i januar og februar. De spillene vil i hvert fall hjelpe mot spillekløen og abstinensene denne vinteren.

(Kilde: VE3D, Ubisoft)

Kommentarer (21)

Forsiden akkurat nå

Til toppen