Samlerutgave av Gothic III

Atari har røpet innholdet i en samlerutgave av Gothic III, samtidig som tyske PC Action har mer info om dette etterlengtede rollespillet.

På den norske hjemmesiden til Atari, som distribuerer Gothic III her til lands, har utgiveren røpet at det ambisiøse tredje spillet i Gothic-serien kommer i en samlerutgave. Denne vil inneholde en amulett, en CD med musikk fra spillet, en kunstbok, en "making of"-DVD og et pergamentkart i høy kvalitet.

Atari er ikke de eneste som har ny informasjon om Gothic III å by på. Det tyske bladet PC Action har kjørt en stor sniktitt på spillet, og her får Gothic-tilhengere mye ny informasjon. Blant annet fortelles det at spillet kommer med omtrent 550 oppdrag, hvorav 25 hører til hovedhistorien. Det vil ikke være mulig å gjennomføre alle oppdragene i et spill, etter som de blir gjort tilgjengelig av ulike, motstridende fraksjoner.

De 25 oppdragene i hovedhistorien vil visstnok ta omtrent 50 timer å spille gjennom dem. Om du vil fullføre så mange andre oppdrag som mulig i ett spill, må du regne med å bruke cirka 100 timer ekstra. Sniktitten forteller også at omtrent 60 prosent av spilletiden vil foregå i skogene og markene i Myrtana, mens de resterende 40 prosentene vil være omtrent likt fordelt på snøkledte Nordmarr og ørkenområdene i Varant.

Flere tall til slutt: Spillverdenen vil inneholde omtrent 1000 ulike objekter, spilleren vil ha ni forskjellige atributter, 70 forskjellige talenter som kan forbedres, og spillet kommer med 25000 linjer med dialog, og omtrent 18 timer med tale spilt av 62 ulike skuespillere (det er mulig den siste informasjonen kun gjelder den tyske versjonen).

Siste fra forsiden