Samurai Warriors til PSP

Koei har kunngjort at de planlegger å lansere Samurai Warriors: State of War på PSP.

Samurai Warriors: State of War er et taktisk actionspill som foregår i en turbulent tid med borgerkrig i Japan. Spilleren får kontroll over kjente militærledere og andre legendariske personer (som Nobunaga Oda, Shingen Takeda og Kenshin Uesugi), og må delta i en rekke store og omfattende slag.

Her får vi både i massive slag på åpne områder til invasjoner i slott fulle av feller og fiender. Hver av spillfigurene har sine enge våpen og egenskaper, og spiller en unik rolle i historien. PSP-versjonen kommer med alle de populære funksjonene fra PS2-versjonen, samt en rekke nye funksjoner.

Her nevnes et nytt historiesystem som lar deg velge en spillfigur og gi ham en hær, som du så leder gjennom en serie taktiske og actionfylte scenarier. Når du har fullført dette får du en avslutning basert på det du har gjort, og muligheten til å prøve å ta lederen din gjennom en ny historie. Etter hvert som du spiller låses flere ledere og historiemuligheter opp.

Ellers fortelles det at systemet med livvakter er mye kraftigere enn tidligere. Du kan velge mellom 200 livvakter som vil kjempe side om side med deg, og få bedre egenskaper etter som de får erfaring. Spillet har også en modus som heter "Battlefield Area System", hvor slagmarkene deles opp i mindre strategiske bolker, perfekt for kjappe spill på bussen og slikt.

Vi loves også mulighet for trådløs flerspiller som tilbyr et raskt gameplay og en stor mengde oppdrag. Den europeiske lanseringen av Samurai Warriors: State of War vil finne sted 24. mars 2006.

Siste fra forsiden