Samuraier i Ultima Online

Omtrent en måned etter at Electronic Arts kansellerte Ultima X: Odyssey har de kunngjort en ny ekspansjonspakke til Ultima Online.

Den nye ekspansjonspakken heter Ultima Online: Samurai Empire, og inneholder et nytt Japan-inspirert landområde fylt til randen av eksotiske monstere, store hulesystemer og nye boligområder. Spillere kan nå velge å bli samuraier og ninjaer, og begge disse "yrkesretningene" har sine egne særegne angrepsmetoder som kan læres. Samuraien kan, for eksempel, angripe flere spillere samtidig, mens ninjaen har evnen til å forvandle seg til et tilsynelatende harmløst dyr.

I tillegg til dette kommer ekspansjonspakken med en rekke nye muligheter i forhold til det å bygge og modifisere boliger. Naturligvis er henter det nye inventaret inspirasjon fra japansk kultur, og her får spilleren mulighet til å alt fra små dojoer til enorme japanske slott. I tillegg kommer pakken med en rekke nye våpen, rustninger og klær, alle med tydelig japansk preg.

Hvis du er en av de som enda spiller Ultima Online kan med andre ord denne pakken bli noe å glede seg til. Om den veier opp for tapet av Ultima X: Odyssey gjenstår imidlertid å se.

Siste fra forsiden