Samuraislagsmål i vinter

Børster støvet av gamle arkadespill

Ignition Entertainment vil gi ut en Samurai Shodown-samlepakke i Europa.

Samurai Shodown er en serie arkadeslåssespill hvor krigerne heller tyr til våpen enn knyttnever. Serien har holdt det gående siden tidlig på 90-tallet, og nå får vi europeere prøve oss på alle seks spillene i en stor pakke.

Samuraier i vinterland.

En gang i løpet av vinteren slippes nemlig samlepakken Samurai Shodown Anthology i vår del av verden. Det er Ignition Entertainment som står for utgivelsen, og pakken kommer til PSP, Playstation 2 og Wii.

Pakken inneholder Samurai Shodown, Samurai Shodown II, Samurai Shodown III, Samurai Shodown IV: Amakusa’s Revenge, Samurai Shodown V og Samurai Shodown VI, men ikke avvikere som Samurai Shodown 64 og Samurai Shodown RPG.

Serien foregår i det gamle Japan på 17-og 1800-tallet. Samuraier, ninjaer, monstre og utledninger braker sammen i en rekke slagsmål som er løst knyttet sammen av en historie som strekker seg gjennom hele serien.

De seks spillene byr på til sammen på førtiåtte krigere med ulike egenskaper og våpen. Hvis du er misfornøyd med utseende på din utvalgte kriger lar spillet deg endre fargene hans i langt større grad en de fleste andre slåssespill.

I tillegg til å spille alene kan du selvsagt også kjempe mot en kamerat.

Siste fra forsiden